Станислав Генчев: Лоша дума от мен за Ботев – не! Защото…

Крумовград - ЦСКА, Станислав Генчев

Треньорът на Крумовград – Станислав Генчев, разкри, че за момента в клуба не е постъпвала изкушаваща оферта за голмайстора Александър Колев, превърнал се в герой при успеха с 2:1 над бившия тим и на двамата – Ботев Пловдив.

Генчев каза, че съвсем скоро ще има двама нови в дебютанта в елита, а изрази и надежда, че всеки следващ мач на тима му ще е по-добър.

„Първо искам да кажа, че мача мога да го разделя на няколко части. Първите 5 минути успяхме да реализираме, създадохме положения. От петата до 40-ата минута имахме късмет. Ботев имаше тотално превъзходство, учудващо за мен. Последните пет минути успяхме да направим опасни атаки. През второто играта бе равностойна, но успяхме да измъкнем победата. Имаме голям потенциал и можем много повече. Това казах на момчетата, че първото полувреме сме играли под нивото си“.

„С нашето ръководство не е имало напрежение. Да е удоволствие за футболисти, фенове и треньори. Мач като мач. Нямам какво да връщам на Ботев, а съм задължен – отборът не записа добри резултати при мен, но последно имах подкрепа. Имаше доста хора и днес, които ме подкрепяха от трибуните“, каза Генчев за домакинството на Крумовград на базата на Ботев Пловдив.

„За всеки треньор е удоволствие да работи с изявени футболисти. Особено Алекс Колев – лидер на отбора. Няма да продадем нито един футболист. Не е постъпила оферта, която да задоволява клуба и Алекс“, обясни Генчев за спекулациите, пращащи Александър Колев в Левски и други тимове.

„Може би двама нови ще имаме в следващите дни, във вторник вероятно“, заяви пък треньорът за селекцията при „синьо-жълтите“.

„Всеки отбор, който трупа точки, трупа и самочувствие. Всеки следващ мач ще ни е по-добър“, завърши Генчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ