Кирил П. Домусчиев подписа за сделка в Азия, Лудогорец получава седемцифрена сума, ще пазарува

7 Dni Sport17.02.2024
Screenshot 2024-02-17 at 11.32.19

Халфът на “Лудогорец” Якуб Пьотровски е с единия крак в Азия. Трансферът му ще бъде официализиран след реванша с швейцарския “Сервет” от предварителните 1/8-финали на Лигата на конференциите. Първата среща в Женева завърши 0:0.

Заради предстоящата продажба на полския национал бе взет Ивайло Чочев от ФК ЦСКА 1948.

Пьотровски е един от най-добрите дефанзивни халфове в България и е в основата на играта на “Лудогорец”.

Шансовете на “Лудогорец” са доста по-големи в реванша, особено ако се повторят първите 15 минути от двубоя със “Сервет”. Тогава домакините бяха тотално надиграни.

Много бързо обаче те се върнаха в мача и до края можеха да го спечелят, като в един момент сами спряха голова атака по комичен начин. Причината е, че те вече играят първенството си, а нашето тепърва се подновява.

Осемте отбора от този кръг отиват на реалните 1/8-финали, където ги очакват победителите от групите в Лигата на конференциите.

До момента “Лудогорец” е изкарал 7 270 300 евро от участието си в евротурнирите, след като започна участието си от квалификациите на Шампионската лига.

Важното е, че са вдигнали клубния си коефициент поне до 26,000 точки, което ще им даде по-големи възможности за следващото издание на турнирите.

Реваншът със “Сервет” е следващия четвъртък от 19,15 часа българско време.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ