Георги Василев – Гочето: ЦСКА трябва да вземе нападател в ритъм

7 Dni Sport16.02.2024
ЦСКА - Тренчин, Отбор

Последният треньор, извел ЦСКА до златен дубъл – Георги Василев-Гочето, коментира пред колегите от „Тема Спорт“ раздялата с Майкъл Естрада.

ЦСКА ще привлича нападател, след като направи изходящи сделки с Дюкенс Назон от Хаити и Майкъл Естрада от Еквадор.

„В ЦСКА най-добре знаят какво е положението, така че явно са си направили сметката, като са позволили на Естрада да си тръгне, а преди това продадоха и Назон. Преценили са си риска и предстои да видим какъв заместник са намерили на тези нападатели“, заяви славният наставник.

Гочето посочи и какъв нападател е нужен на ЦСКА: „Със сигурност трябва да бъде взет човек, който е в ритъм, а не някой, който лекува контузия или тепърва ще трябва да навлиза във форма. Защото мачовете не чукат на вратата, а направо вече са си тук. И още следващата седмица предстои директен сблъсък на върха с Черно море, и то на „Тича“. ЦСКА е длъжен да има опции в атака за този двубой, ако наистина се цели в титлата. С Каранга можеше да бъде направен компромис, тъй като от клуба познават характера и качествата му. Но втори нападател извън ритъм вече ще натежи. Така че изборът на следващ човек, който ще води атаката, трябва да бъде много внимателен“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ