Бодуров за Пирин Благоевград: Когато сме до стената, играем силно

7 Dni Sport15.02.2024
Пирин Благоевград - ЦСКА, Николай Бодуров, Жорди Кайседо

Ветеранът в състава на Пирин Николай Бодуров ще получава шансове при новия треньор Олександър Бабич.

Той бе задраскан от предшественика на украинеца Иво Тренчев, но няма да е изненадващо, ако се появи на терена срещу Левски в събота.

Защитникът разкри, че ситуацията в клуба се подобрява, след като миналата седмица стана ясно, че орлетата имат нови финансови благодетели. „От момента, когато новото ръководство застъпи, нещата се стабилизираха. На този етап няма забавяне на заплатите.

Има за получаване няколко премии, но мисля, че и това ще се случи. Надявам се да успеем да се спасим и през този сезон. Предната година извадихме късмет, дано и сега щастието да ни споходи. Но само с късмет няма да стане, трябват и качества. Отборът през годините е показал пирински дух, има характера да го направи, има волята да се спасява в трудните моменти. Когато е опрян до стената, започва да играе най-силно. Вярвам, че пак ще го направим“, каза Бодуров пред колегите от „Струма.бг“.

„Аз тренирам на сто процента и съм готов да помогна винаги. Отношенията ни с предишния наставник Иво Тренчев бяха чисто професионални. С новия треньор ще видим. Подготовката върви по нормален начин. Ако има резултати, значи всичко е наред. Да се надяваме, че през пролетта ще надградим в представянето ни. Ще се постараем, мястото ни е в Първа лига“, допълни той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ