„Да потвърждавам, новината за Кирил П. Домусчиев отговаря на истината, вкара 2 млн. , изкара 25 млн.“

7 Dni Sport15.02.2024
payimage-612368

Трансферът на Игор Тиаго от Брюж в Брентфорд се оказва изключително печеливш за Лудогорец. Както стана ясно, бразилецът, който има и българско гражданство, преминава в тима от Премиър лийг за 37 милиона евро. “Орлите” обаче са запазили 12.5% от правата на играча и така в тяхната каса ще пристигнат 4,625 милиона евро.

Българският шампион продаде миналото лято Тиаго на Брюж за 7,9 милиона евро и така общата сума, която разградчани получават за този играч, е над 12,5 милиона евро.

Това се оказва изключително добра сделка за Лудогорец, който закупи нападателя от Крузейро за 1,32 милиона евро. Така “орлите” са на плюс с цели 11,205 милиона евро.

Иначе Тиаго разгърна потенциала си в Лудогорец, а след това направи истински фурор само за половин сезон в Брюж. До момента той има 16 гола и 2 асистенции за белгийския тим. За българския шампион пък записа 21 попадения и 11 асистенции в 55 мача.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ