Сашо Ангелов разкри кой е виновен Атанасов да стане голмайстор №1 в Първа лига и намекна за трансферна бомба във Враца

Септември София Ботев Враца (15)

Треньорът  на Ботев (Враца) Сашо Ангелов демонстрира спокойствие и увереност след победата на тима си с 2:0 срещу Етър. Вторият баща на Валери Божинов похвали голмайстора на врачани Петър Атанасов – Дингила и призна, че клубът води преговори за привличането на нов футболист, като немекна, че става въпрос за качествен български играч.

“Променихме някои работи и момчетата повярваха, че можем. Раздавахме се малко повече от Етър. Резултатът трябваше да бъде малко по-голям. Повярвал съм на всички в отбора. Умея да намирам границата между приятелството и работата. Не знаех, че Петър Атанасов е голмайстор на първенството. Колективът му е помогнал, но браво на това момче. От Нова година досега той израсна много. Когато привършат ремонтните дейности, тогава ще се завърнем във Враца. Когато уредим трансфера на нов футболист, ще го потвърдя. Става въпрос за български играч”, коментира Ангелов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ