Фернандо Каранга титуляр срещу отбора на Ботев Враца

7 Dni Sport13.02.2024
ЦСКА, Фернандо Каранга

Фернандо Каранга ще стартира като титуляр за ЦСКА в неделя, когато отборът приема Ботев Враца в дебютния пролетен кръг на Първа лига, въпреки че не е в оптимална форма, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Той ще бъде предпочетен от Ел Маестро за партньор на Матиас Фаетон в атаката на тима пред Майкъл Естрада. Каранга започна едва преди около седмица тренировки с „червените“, след като се забави с включването си в подготовката заради документални проблеми.

Той се завърна на терена в контролата със Септември София, която реално се яви като генерална репетиция преди мача с Ботев (Враца). Каранга дори успя да вкара два гола, които обаче впоследствие бяха отменени заради фал в атака и засада. Въпреки това Нестор Ел Маестро каза, че Каранга все още не е в оптимална форма, но явно е предпочетен пред Майкъл Естрада.

Междувременно от „Армията“ разкриха, че се очаква тримата норвежци в лицето на Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем да изграждат халфовата линия на тима срещу Ботев (Враца) или по-точно горната част на „ромба“. Амос Юга ще бъде в най-долната му част, а това ще бъде и последен шанс за него да запази титулярното си място. Очаква се на тази позиция занапред да играе Марселино Кареасо, който е наказан за първия кръг на пролетта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ