Николай Костов тропна по масата, Левски привлича двама национални състезатели

7 Dni Sport13.02.2024
Левски - Дукажини, Николай Костов

Левски ще форсира преговорите за привличането на набелязаните български футболисти Ангел Бастунов и Алекс Колев. Сините не успяха при първия си опит да вземат родните играчи съответно от Хебър и Крумовград. Двамата са юноши на столичани и са дали съгласието си да се завърнат на „Герена“, но за момента ръководните органи на клубовете не успяват да се разберат за трансферните суми, които трябва да се платят за тях.

След продажбата на Велтон страните се надяват, че ще стигнат до разбирателство и до края на седмицата Бастунов и Колев да облекат синия екип. За първия Хебър иска накуп 200 000 лева, докато сините бяха готови да извадят 50 бона, но се надяват на положителна развръзка. Оферта вече бе изпратена и за Алекс Колев, като бе отхвърлена от Крумовград.

Все пак ръководството на новака в елита е отворено за разговори и е готово да даде национала на Левски. В същото време агентът Джери Перейра разкри, че сините следят играчи от Южна Америка, като сред тях са и аржентинци. Столичани искат да се подсилят на постовете десен бек, ляво крило и нападател.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ