Скандал в Ботев Пловдив, клуба публикува видео

7 Dni Sport12.02.2024
Ботев Пловдив - Левски, Здравко Димитров, Антон Зингаревич, Илиян Филипов

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов е налетял на бой на известния фен на Ботев (Пловдив) Велизар Цоакидис. Запалянкото разказа в подробности за инцидента, разиграл се след контролата с Хебър (0:0). В него той твърди, че Филипов го е заплашил да го “утрепа”.

От пресслужбата на „жълто-черните“ показаха и видео от скандалната случка, придружено от следния текст:

“Уважаеми Ботевисти,

В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.

Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински „ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на Ботев Пловдив.

Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на Ботев Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.

В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.

Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на Ботев Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще.”

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ