Истина е новината за Денислава Велкова и Станислав Иванов, потвърждавам казаното

7 Dni Sport10.02.2024
Screenshot 2024-02-10 at 17.37.15

Дени от „Игри на волята“ и Станислав – победителят в „Хелс Кичън“, стават водещи на подкастите на риалити предаванията „Един за друг“ и „Хелс Кичън“.

Денислава е най-добре класиралата се жена в петия сезон на екстремното риалити „Игри на волята“, а също така е участвала в „Един за друг“, където отпада на крачка от финала.

Станислав е победител в последния сезон на „Хелс Кичън“. Познатите за аудиторията лица влизат в нови роли, за които разказват повече пред водещата Марина Цекова в „Събуди се“.

„Научих доста от Hell’s Kitchen и съм готов за ново начало. Официално това е първият подкаст на „Хелс Кичън“. Чувствам се горд, че ще имам възможност да го водя и се надявам да се справим блестящо“, разказва победителят.

Не по-малко се вълнува и Дени, която сподели:

„Развълнувах се когато разбрах за тази възможност. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме“, каза Денислава.

Автор: „България днес“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ