Турски богаташ налива 1 200 000 лева в ЦСКА, парите ще се използват за титлата

7 Dni Sport10.02.2024
ЦСКА - Литекс, Данаил Ганчев

Турският Кайзериспор ще заплати на два транша парите по трансфера на Дюкенс Назон от ЦСКА.

Червените продадоха в четвъртък 29-годишния национал на Хаити. Сумата по сделката е 600 хиляди евро. Толкова за правата на централния нападател даваше и кипърският Пафос, но Назон не се разбра за личните си условия с този клуб. Първата вноска от Кайзериспор към ЦСКА ще бъде в размер на 400 хиляди евро.

Медиите в Турция отделят голямо внимание на трансфера. Дюкенс ще може да дебютира за новия си тим в понеделник, когато е домакинството на Бешикташ. Вчера таранът бе уреден с права и ще бъде на разположение на треньор Бурак Йълмаз. „Много съм щастлив, че подписах с Кайзериспор. Турското първенство е много силно – развива се, идват доста добри футболисти. Затова винаги съм искал да играя в тази лига и съм много щастлив, че постигнах тази мечта.

Моята работа е да вкарвам голове. Обещах на президента, че ще се разпиша още в мача с Бешикташ. Опитвам се да давам всичко от себе си в работата. Искам да отбележа колкото се може повече голове“, каза Назон. В Кайзериспор той ще играе с №9 и ще взима заплата от 40 хиляди евро.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ