Етър привлече словенски вратар, минал през Олимпия Любляна

7 Dni Sport08.02.2024
Screenshot 2024-02-08 at 14.28.28

Словенският вратар Кристиан Секулич е най-новото попълнение на Етър, съобщиха от клуба. В четвъртък (8 февруари) двете страни подписаха договор за година и половина.

Кристиан Секулич е роден на 22 юли 2000 г., висок е 194 см. Има мачове за Словения U18 и U19. Първият му клуб е босненският Рудар, а кариерата му продължава в словенските Олимпия Любляна и Целье. Вратарят бе на подготовка с Етър по време на лагера в Поморие и игра в последните контроли, след което получи одобрението на треньорския щаб.

Той става петото ново попълнение на “виолетовите” тази пролет след левия бек от Франция Жан-Марк Тибуе, белгийския вътрешен халф Йоаким Карсела, финландското ляво крило Дидис Лутумба-Пита и централния нападател от Янтра Габрово Иван Василев.

“Играл съм в Словения в Целье и Олимпия Любляна, моят роден клуб е Рудар в Босна и Херцеговина. Сега съм в Етър и съм много щастлив да съм част от отбора! Знам, че Етър е клуб с много богата история и се радвам да бъда част от него. Мисля, че клубът и хората в него са много добри. Надявам се, че ще постигнем добри резултати през пролетния полусезон и ще успеем да останем в Първа лига!”, сподели Кристиан Секулич след подписването на договора си.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ