Висшето ръководство на ЦСКА брои шест цифрена сума за този подпис, сега се хвана за главата

7 Dni Sport08.02.2024
Лудогорец - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА, начело с Нестор Ел Маестро, обмисля варианта да изпрати под наем през пролетта левия защитник Сейни Санянг. Гамбийският младежки национал пристигна в Борисовата градина през лятото, но така и не успя да се наложи в първия състав, като записа 9 участия, но не впечатли. Според близки до първия отбор треньорите са се хванали за главата, тъй като 20-годишният футболист има сериозни пропуски в тактически план и въпреки отличната физика не успява да се справи с поставените задачи и изискванията.

Нестор Ел Маестро е категоричен, че няма да разчита на Санянг, като на неговата позиция ще използва Тибо Вион, а втора опция ще е Емануел Шакич.

При това положение гамбиецът може да поеме заедно с младите Илиян Антонов и Георги Чорбаджийски към Ловеч, за да натрупа опит и да опита да подобри формата си.

Другият преотстъпен ще бъде нападателят Марк-Емилио Папазов, който първоначално трябваше да бъде командирован също край Покрития мост, но в крайна сметка се появи опция през пролетта да носи екипа на Хебър. Юношата на червените бе в Пазарджик и през пролетта на миналата година.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ