Григор Д. Димитров се прегърна със „златната си кокошка“, отново се събраха, заедно са

7 Dni Sport07.02.2024
Григор Димитров,

Григор Димитров отново се събра с треньора си Дани Валверду, с когото през 2017 г. постигна най-големия успех в кариерата си – титла от финалите на АТП в Лондон и трето място в световната ранглиста.

Българската звезда в тениса и специалистът от Венецуела са заедно в Марсилия. Димитров е поставен под №2 и ще започне участието си във втория кръг срещу Себастиан Корда (САЩ), който измъкна 6:3, 2:6, 7:6 (7:3) с представителя на домакините от Франция Юго Грение.

В последно време с Григор по турнирите пътуваше британецът Джейми Делгадо, който също е в треньорския му екип. Валверду направи пауза, защото му се роди трето дете. Това разкри самият Димитров в ексклузивното си интервю за bTV.

В разговора с Гергана Гунчева трикратният полуфиналист в турнирите от “Големият шлем” сподели, че в момента е по-добър тенисист в сравнение с 2017 г. Григор не смята да играе тенис цял живот и вече мисли с какво ще се занимава, след като прекрати кариерата си. В момента обаче той е амбициран да продължи с опитите си за още по-сериозен успех, като мечтата му да спечели титла от “Големият шлем” все още е жива.

Нашият тенисист сподели също, че негови приятели са му признали, че не искат да влязат в неговите маратонки, а в главата му, като имаше предвид, че им е интересно да разберат какво си мисли, докато е на корта.

Григор бе за кратко в родния си град Хасково, където снима част от филма за Lacoste. От средата на миналата година той е рекламно лице на легендарната фирма с крокодила.

Престоят на Димитров в Хасково бе и по повод рождения ден на майка му Мария.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ