Собственикът на ЦСКА избра новия треньор на отбора, предлага му примамливи условия

7 Dni Sport05.02.2024
гриша ганчев

Гриша Ганчев вече е набелязал кой да замени Нестор Ел Маестро начело на ЦСКА в случай, че сърбинът с английски паспорт бъде уволнен. Бизнесменът вече няма нищо общо документално с „червените“, но продължава да взима важните решения свързани с бъдещето на клуба.

Именно поради тази причина той се е наел да намери заместник на Ел Маестро, ако се стигне до освобождаването му.

Както е известно, в последните седмици феновете на ЦСКА призоваха за моменталното уволнение на Нестор Ел Маестро. Привържениците не са доволни от представянето на отбора, както в дербитата през есента, така и по време на зимния подготвителен лагер в Турция.

Затова и те искат сърбинът да си събере багажа, а на негово място да дойде друг треньор, който да изпълни основната цел на „червените“ – шампионската титла. Според колегите от „ВgDerby.com“ Гриша Ганчев е набелязал треньора на Ботев Пловдив Душан Керкез за наследник на Нестор Ел Маестро. Босненецът се представя отлично начело на „канарчетата“, откакто пое тима малко след старта на сезона.

Освен това пристигането на Керкез в ЦСКА ще бъде лесно, тъй като договорът му с пловдивчани изтича след края на настоящата кампания. Шефовете на Ботев искат да задържат специалиста като му предложат нов договор, но все още не е ясно дали той ще склони да го подпише.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ