Филип Филипов: ЦСКА задължава, борим се за титла и Купа

7 Dni Sport02.02.2024
ЦСКА, Пресконференция, Филип Филипов

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред колегите от „Дспорт“, съобщавайки детайли около работата по стадиона, като засегна и други любопитни теми, свързани с клуба.

„Със стадиона всичко върви по план. Завърши успешно тръжната процедура за събарянето на съоръжението. В момента се разглеждат и анализират офертите, които са постъпили и се надявам в скоро време всичко да стартира. Това обаче е тежка процедура, свързана с много документация и не става от днес за утре.

Багерите ще влязат, когато се избере точната оферта и се започне, но това е малко по-тежка и по-бавна процедура.

Стадионът е строен по време на комунизма и не се знае какво може да излезе отдолу. Аз лично не знам какво е състоянието под стадиона.

Да, всичко около стадиона, около отбора, около клуба в момента върви добре.

Не само тази пролет, предполагам, че докато построим стадиона, ще домакинстваме на Националния стадион. Той със сигурност няма да даде атмосферата, която е на „Армията“. Националният стадион е по-голям като капацитет. Няма да бъде нашият дом, както се чувстваме на „Армията“, но ще направим всичко възможно да бъдем негостоприемни.

Ще има и кабинети и на Националния стадион, ще имаме и на друго място офиси, защото сме доста хора. Така ще се подредят нещата, че да е удобно за всички.

Доколкото съм запознат, Георги Йомов има наказание за този допинг, с който беше уличен, че е употребил, и доколкото ми е известно, няма промяна в неговото наказание. За съжаление, ще трябва да си изтърпи наказанието. Георги Йомов е много добър футболист, аз лично много го харесвах и съжалявам, че се разви по такъв начин кариерата му.

Да, докато аз играх, нямаше психолози. Времената и животът се промениха, ценностите, моралът, мирогледът на хората се промени и мисля, че е полезно и работата на Поли се вижда в последната година и те я търсят нея.

Не, ние нищо не правим по задължение. Това не е задължение. Напротив, още при първата среща с Поли им казахме, че всичко е индивидуално и може да използват услугите ѝ.

Мога да им обещая, че четирите букви на ЦСКА задължават. ЦСКА ще играе добър футбол, ЦСКА във всеки мач ще се бори за победа и ще се бори за Купата и титлата“, каза Филип Филипов.

Автор: Веско Вълчев / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ