Фенове на Левски подкрепят Гьозтепе срещу Алтай

7 Dni Sport02.02.2024
Левски, Станимир Стоилов

Фенове на Левски ще подкрепят най-успешния треньор в историята на клуба за XXI век Станимир Стоилов в днешното дерби на град Измир. Воденият от Мъри Гьозтепе приема Алтай в среща от 21 кръг на турската втора дивизия.

Група левскари се предупредили управата на Гьозтепе, че ще присъстват на градското дерби. Те дори са изработили специално знаме в чест на Мъри Стоилов, което ще бъде показано на стадион „Гюрсел Аксел“. Както е известно, вчера Гьозтепе официално обяви, че пълният капацитет на 30-хилядното съоръжение за мача с Алтай е разпродаден.

Както е известно, Станимир Стоилов пое „жълто-червените“ от Измир през ноември и оттогава отборът се преобрази и се изкачи до местата, даващи право на директна промоция в турския елит. В осем мача под ръководството на 56-годишния български специалист Гьозтепе записа шест победи, едно равенство и една загуба. В момента тимът на Мъри е втори с 39 точки, на девет зад лидера Еюпспор.

Припомняме, че Стоилов напусна треньорския пост на Левски през месец април 2023 г. След като се разбра за решението му, мнозина фенове проведоха срещи с него, опитвайки се да го убедят да остане на „Герена“.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ