ЦСКА представя отбора с приятелски мач на базата на Панчарево

7 Dni Sport02.02.2024
ЦСКА - Тренчин, Тобиас Хайнц

Последната зимна контрола на ЦСКА, която ще играе роля и на официално представяне за пролетния полусезон, ще се проведе на тренировъчната база на клуба в Панчарево, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Съперник за проверката, която е насрочена за 10 февруари, събота, е лидерът във Втора лига Септември. Това ще е и единственият спаринг на армейците след прибирането от зимната подготовка в Турция тази неделя.

Футболистите ще получат два или три дни почивка на родна земя от треньора Нестор Ел Маестро, а след това ще продължат да се готвят преди генералната репетиция за подновяването на първенството.

Първият официален мач за годината е на 18 февруари, неделя, от 17:45 часа. 31-кратните шампиони домакинстват на Ботев Враца, като това ще е дебют на тима на националния стадион след преместването от „Българска армия“. Имаше вероятност и контролата със Септември да е на „Васил Левски“, но в крайна сметка е било взето решение тя да се проведе в Панчарево.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ