Перуанци към Кирил П. Домусчиев: Милиардерът от Разград да дава повече, този диамант струва скъпо

7 Dni Sport02.02.2024
Кирил Домусчиев,

Перуанският Спортинг Кристал е отхвърлил оферта от Лудогорец за правата на централния защитник Игнасио да Силва, твърдят местните медии. Според тях обаче трансфер на бразилеца е много вероятен, защото Спортинг очаква подобрено предложение за 27-годишния бранител. Да Силва е оценяван на около 1,5 млн. евро. Ако получи подобна сума, то клубът ще я използва както за инвестиране в нови попълнения, така и в подобрения на базата и стадиона.

Игнасио да Силва е роден на 1 декември 1996 година. В родината си той е играл във Форса Луз, Баия, КСА и Шапекоензе. През януари 2023 година високият 190 см защитник преминава като свободен агент в Спортинг Кристал.

До момента Лудогорец все още не е осъществил входящ трансфер. Такъв обаче трябва да има до дни. Това призна и треньорът Георги Дерменджиев след победата с 3:1 над Сигма (Оломоуц) в сряда.

Очаква се освен човек за центъра на отбраната разгардчани да вземат и ляв бек. Причината е, че все още не е ясно кога Антон Недялков ще бъде готов за игра.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ