Ботев Пловдив победи Рубин Казан в приятелски мач

7 Dni Sport01.02.2024
Ботев Пловдив - Рубин Казан,

Ботев (Пловдив) победи с 1:0 руския Рубин (Казан) в поредната си контрола от подготвителния лагерѝ в Белек. Единственото попадение в срещата бе дело на Мартин Секулич, който се разписа в средата на първата част. Пловдивчани бяха подкрепени и от агитка, която бе дошла до Турция специално за мача.

Досега „канарчетата“ изиграха три проверки в Турция, като загубиха от Гурбик Забже и Пакши и победиха Вейле. Ботев откри резултата в 21-ата минута. Тогава вратарят на съперника излезе, за да изчисти един дълъг пас в предни позиции, но всъщност подаде кълбото на Секулич, който без да се бави от въздуха я прати в мрежата.

В самия край на полувремето се получи неприятна ситуация с младия Ивайло Видев. Защитникът получи контузия и трябваше да бъде изваден принудително от игра. През втората част срещата бе предимно равностойна, като и двата тима имаха по няколко положения за гол. На вратата на „канарчетата“ добри изяви имаше младият Стефан Смъркалев. Следващата проверка на Ботев ще бъде срещу друг руски отбор – класните футболисти на Динамо Москва на 3 февруари.

Автор: „Гонг“

Снимка: От Официалната Фейсбук страница на Ботев Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ