Лудогорец закупи и продаде футболисти, сделката е разсписана и осъществена

7 Dni Sport31.01.2024
Лудогорец - Фенербахче, Отбор

Лудогорец и бразилския Сантос финализираха успешно преговорите за постоянния трансфер на Руан Секо, съобщиха шампионите на България.

Нападателят бе привлечен под наем от Сантос през юли 2023 година, като след изтичането на договора за преотстъпване Руан Секо автоматично става футболист на Лудогорец. С екипа на „орлите“ до момента той има 9 гола и 3 асистенции в 29 мача във всички турнири.

Част от сделката за Руан Секо е и изходящият трансфер на Нонато в Сантос. Бразилският полузащитник, който отбеляза победния гол за Лудогорец срещу Рома на Моуриньо, играе в гранда от Сао Пауло под наем от август 2023 г. и след изтичане на контракта му за преотстъпване той става собственост на осемкратния шампион на Бразилия.

Това е поредна сделка на Лудогорец от началото на годината. Преди няколко дни „орлите“ финализираха трансфера на Доминик Янков в тима от МЛС – Монреал. Халфът Мунир Шуиар пък бе преотстъпен на втородивизионния френски Амиен по-рано през трансферния прозорец.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ