Теплице е днешният съперник на Лудогорец в приятелски мач в Турция

7 Dni Sport30.01.2024
Лудогорец, Отбор

Шампионът на България Лудогорец ще се изправи срещу Теплице в контролна среща от подготвителния лагер на тима в Турция. Мачът започва в 16:00 ч.

Програмата на разградчани не е никак лека. След днешния мач с Теплице, утре Лудогорец среща Сигма Оломоуц, а в събота (3 февруари) Млада Болеслав.

В предишните две срещи момчетата на наставника Георги Дерменджиев победиха последователно Олимпия Любляна с 3:0 и Раков Ченстохова с 3:1. Силната проверка с Шахтьор Донецк бе отменена заради лошото време в Анталия.

Днешният опонент на разградчани Теплице се намира на десета позиция в чешката елитна Първа Лига. Отборът До момента в историята отборът е печелил два пъти Купата на Чехия през сезон 2002/2003 и 2008/2009, а също така най-доброто му класиране в първенството е второ място през 1998/1999. През миналата кампания отборът, който е воден словашкия треньор Зденко Фртала, завършва на 13-а позиция в редовния сезон, а в плейофите остава на второ място във втората шестица.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ