Тихият гняв на Станимир Стоилов, избра Цветомир Найденов вместо Наско Сираков

7 Dni Sport30.01.2024
Левски, Станимир Стоилов

Станимир Стоилов направи революционни промени в Левски, които добавиха много стойност на клуба. Тя се изразява във футболисти, обединение на публиката и много успешни кампании. Левски продължава да продава играчи, които именно са привлечени по настояване на старши-треньора.

Феновете си коментират, че Станимир Стоилов е ядосан на Наско Сираков и трансфера на Елитон във водения от треньора Гьозтепе е показателен затова. „Тихият гняв на старши-треньора може да се покаже с това, че той избра да пазарува от Цветомир Найеднов вместо от Наско Сираков“.

Става въпрос за трансфера Елитон в Гьозтепе, за който е платана и трансферна сума. Станимир Стоилов е избрал този играч вместо такъв от Левски, което щеше да е от помощ на президента на Левски.

Левски разполага с Хосе Кордоба, който има качества на поста на Елитон. Именно актуалния треньор на Гьозтепе привлече Кордоба по време на престоя си в Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ