Шефовете по високите етажи на ЦСКА затвориха изходяща сделка, договора е разписан

7 Dni Sport29.01.2024
Гигант Съединение - ЦСКА, Бисмарк Чарлс

Нападателят Бисмарк Чарлс вече е в Босна и Херцеговина, където до часове трябва да официализира преминаването си под наем в местния Железничар Сараево.

Футболистът дори вече се включи в тренировъчния процес на новия си тим. В договора на ганаеца ще има опция за откупуване след края на сезона, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Както е известно, отскоро начело на Железничар е бившият треньор на армейците Бруно Акрапович. Именно по негово време Чарлс пристигна на проби в ЦСКА и босненският специалист одобри привличането му в началото на 2020 г. Няколко месеца по-късно пък нападателят донесе на тима Купата на България с победен гол за 1:0 във финала срещу Арда. Това обаче е и последното му попадение в официален двубой, като сушата му продължава вече 3 години и половина! Постоянно е преследван и от контузии. Той е със статут на ненужен, след като Нестор Ел Маестро ясно показа, че няма да разчита на него.

През последните седмици атакуващият играч се готвеше с дублиращия тим и настояваше да му бъде намерен отбор, където да бъде пратен под наем. 22-годишният футболист категорично отказа да прекрати договора си по взаимно съгласие. През есента нападателят бе преотстъпен в Пирин, но не записа нито един мач. Контрактът му с ЦСКА е до лятото на 2025 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ