Списъкът с имена за нов старши-треньор на отбора на ЦСКА

7 Dni Sport27.01.2024
ЦСКА - Хебър Пазарджик, Нестор Ел Маестро

Столът на Нестор Ел Маестро в ЦСКА се клати сериозно, а мениджърите, като хищни акули, усетили кръв, започнаха да звънят на ръководни фактори на „Армията”, за да им предлагат нови треньори. Предложенията са всякакви – от балкански специалисти, през такива от Иберийския полуостров, до съвсем екзотични имена.

Към този момент шефовете на ЦСКА-София не смятат да действат прибързано и да сменят Нестор Ел Маестро, но слабите резултати в контролите, и най-вече бездушната игра, вече са светнали сигналната лампичка. Няма ръководител на “Армията”, който да увери, че роденият в Белград треньор ще води “червените” и през пролетта, тоест е много възможно да видим римейк на зимата на 2019 г., когато веднага след прибирането си от лагера в Испания, Ел Маестро беше заменен от Любослав Пенев.

Реално ЦСКА няма силен мач от октомври 2023 г., когато победи Локо Пд на “Лаута”. Дори уж лесни мачове, като този с последния в класирането Етьр, бяха мъка за гледане и се решаваха от класата на дадени играчи, а не отборни действия. Чашата преля със загубата от Лудогорец в последния мач на „Армията”, когато ЦСКА не отправи нито един точен удар към вратата на големия си съперник.

Още тогава се заговори, че Ел Маестро ще бъде уволнен, но след тежка среща с шефовете той получи вот на доверие. С показаното до момента обаче роденият в Белград треньор с нищо не заслужава втория шанс, който му даде ръководството…

Автор: “Мач Телеграф”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ