Публикувам цялата истината, голямата любов на Кубрат В. Пулев – Аднреа се жени за Емре Озмен

7 Dni Sport27.01.2024
Screenshot 2024-01-27 at 12.43.32

Напълно е прежалила Кобрата

Емре Озмен идва в България, за да се запознае с родата на певицата

Най-голямата мечта на Андреа – да бъде булка, скоро ще се сбъдне! С

лед като с Кубрат Пулев певицата така и не успя да стигне до олтара, сега тя ще се омъжи за турския актьор Емре Озмен, с когато са двойка от няколко месеца, пишат колегите от „България Днес“.

Новината бе потвърдена от импресариото на Андреа – Атанас Лазаров.

Въпреки че бившата на Кубрат Пулев още не е получила пръстен, двойката планира да се врече във вечна вярност. Любовта между русата изкусителка и звездата от южната ни съседка е достойнa за романтичен филм. Влюбват се от пръв поглед един в друг и вече не могат един без друг.

Озмен пропусна личния празник на бъдещата си булка в средата на седмица, но турчинът скоро ще дойде в България за много по-важно събитие. Андреа ще представи избраника си пред родителите си. Певицата и турската звезда ще прекарат няколко дни в Сапарева баня, където живеят майката и таткото на изпълнителката.

Андреа откровено е споделила със свои близки, че в лицето на Емре най-накрая е срещнала сродната си душа. Именно от него искала да роди и дете – друга голяма амбиция на певицата.

Андреа се залюби с турската звезда през миналата година. Любовта им пламва на снимките на поредния клип на певицата, който този път бе заснет в Турция. Точно Озмен е главно действащо лице във видеото. Песента беше представена на рождения ден на Андреа на 23 януари 2024 година в столичен елитен ресторант и веднага се превърна в тотален хит.

За да е по-близо до любимия си, Андреа редовно отскача до мегаполиса Истанбул. Двойката дори прекара новата година в Турция, където се бе настанила в един от най-добрите ресторанти в града. Преди това Андреа и Озмен бяха засечени под ръка от турски папараци. Филмовата звезда е с 3 години по-възрастен от родната певица.

През ноември турчинът качи снимка с нашето момиче. Под фотосите Озмен написа: „моята любов“. Тогава това още повече засили спекулациите, които се въртяха из публичното пространство, че Андреа си има взимане-даване с популярния актьор.

Озмен е едва вторият мъж, с когото Андреа има сериозна връзка. Разбира се, първият бе Кубрат Пулев. Боксьорът и певицата имаха 13-годишен любовен романс, който неочаквано приключи през 2019 г., малко преди идването на пандемията. Двамата дори кроели планове да станат семейство, но като гръм от ясно небе Андреа научава, че половинката й й изневерява.

„За съжаление, аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че „бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета“, обясни преди четири години Андреа.

От жената, с която замени певицата – Розали, Кобрата има 2 деца – момче и момиче. Първородната рожба на боксьора носи името Спартак. А момиченцето се казва Христина. Пулев упорито крие настоящата си половинка. И никога не я показвал в социалната мрежа или медиите.

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Андреа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ