Амос Юга: Попитах съдията дали е залагал. Не мога, да меся на това, което е между Дюкенс Назон и клуба

7 Dni Sport20.01.2024
Крумовград - ЦСКА, Амос Юга

Халфът на ЦСКА Амос Юга, който бе изгонен през първото полувреме след спор с главния съдия, говори след загубата на ЦСКА от Корона Киелца с 0:2 в Турция.

„Опитваме се да даваме най-доброто от себе си. Играхме срещу добър отбор, направихме доста промени в състава си. След тежки тренировка в първата ни контрола ни беше трудно. Не се важни резултатите, а да се готвим за официалните мачове. Разбира се, ние винаги играем за победа с оглед клуба, за който играем.

Подложени сме на сериони натоварвания, краката ни са тежки, изморени сме. Това се отрази на динамиката и темпото ни. С всеки изминал мач се надявам да играем по-добре.

Той говори за спора си със съдията, който го изгони заради това след втори жълт картон.

„В България доста често е студено, така че за тях ще е лесно. Скаршем ще дава най-доброто, нов е, тепърва ще разгърне своя потенциал. Другите двама норвежци ще му помогнат.

„Не го познавам, виждал съм само видеа. Направил е добри неща в първия си период в ЦСКА. Ще е прекрасно, ако и сега има същия глад за голове“.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ