Игор Тиаго отказа повиквателна за националния отбор на Бразилия до 23 години

7 Dni Sport17.01.2024
Лудогорец - Андерлехт, Отбор, Игор Тиаго,

Нападателят Игор Тиаго, когото Лудогорец през лятото продаде за рекордна за България транферна сума на Брюж, е получил повиквателна за националния отбор на Бразилия до 23 години. Играчът е отказал да откликне на поканата да участва през следващата седмица в лагер на „селесао“, който е подготвителен за участие в южноамерикански турнир.

Игор Тиаго е предпочел на остане при съотборниците си в Брюж, които се готвят за подновяването са сезона в белгийското първенство в края на месеца. Той има право да откаже повиквателната от Бразилската футболна конфедерация, тъй като турнирът не е официален в календара на ФИФА.

„Мечтая един ден да играя за Бразилия. Това не е възможно на този етап, но ме мотивира да продължа да работя много. Разбирам и позицията на Брюж, тъй като ни предстоят много важни мачове“, коментира Игор Тиаго пред „Дерниер йор“.

Бразилецът премина миналото лято от Лудогорец в Брюж срещу почти 8 милиона евро. С екипа на белгийския тим той има 20 гола в 34 мача във всички турнири.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ