Гриша Ганчев пазарува директно от Кирил Домусчиев, купува четирикратен шампион на България

7 Dni Sport10.01.2024
Царско село - ЦСКА, Гриша Ганчев

Украинският футболист Даниил Кондраков загатна за любопитен евентуален трансфер на свой сънародник. Доскорошният нападател на Пирин Благоевград обясни, че чул, че ЦСКА може да привлече централния защитник на Лудогорец Игор Пластун.

Бранителят кара втория си период в Разград, като преди този сезон беше важна фигура при „орлите“. Пластун обаче се превърна в резерва на Оливие Вердон и Ноа Сонко Сундберг.

Oт началото на сезона украинският централен защитник записа участие само в 3 мача на шампионите в първенството, а след идването на Георги Дерменджиев тотално отпадна от сметките и не попада в групата. Договорът му е до лятото, но се очаква да напусне още през зимата.

„Той е многократен шампион на България с Лудогорец, но в последно време загуби мястото си в тима. Излезе съобщение, че може да продължи кариерата си в софийския ЦСКА“, отговори Кондраков на въпрос за Пластун в интервю за украинското издание „Sport.ua“.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ