ЦСКА даде национал в Пирин Благоевград, сделката е сключена, играча се подготвя с новия си отбор

7 Dni Sport08.01.2024
Пирин Благоевград, Тренировка

Пирин Благоевград проведе първа тренировка за 2024 година на стадион „Христо Ботев“. Преди началото на заниманието бе отсъден традиционния водосвет за здраве и успехи на отбора.

Събитието бе уважено от кмета на Община Благоевград Методи Байкушев, заместник кмета по културата и спорта Станислав Кимчев, председателя на Общинския съвет Радослав Тасков, общински съветници, представители на бизнеса в града, бивши футболисти, треньори и привърженици на отбора.

В първата тренировка на тима се включи десният защитник Асен Дончев, който ще носи екипа на Пирин като преотстъпен от ЦСКА.

Пробен период с тима на Иво Тренчев ще преминат френският десен защитник Арно Люзайадио, който за последно е играл в нидерландския Емен, украинският нападател Данило Полонски от Фратрия Варна, крилото Стилиян Спасов, който е юноша на Лудогорец, игралият за последно в Австрия Кирил Ристосков и Лазар Боянов, който за последно е играл в Португалия.

„Крилото Владимир Медвед ще премине в Локомотив Пловдив под формата на преотстъпен, като клубът ще получи процент от негов евентуален бъдещ трансфер“, съобщиха благоевградчани, макар „смърфовете“ да обявиха, че беларусинът ще кара проби на „Лаута“.

Пирин се разделя по взаимно съгласие с полузащитника Велислав Минков. Както е известно Данило Кондраков и Дима Семенив напуснаха клуба още в края на миналата година.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ