Радослав Цонев: Бих играл пак за Левски, има интерес към мен от чужбина и България

7 Dni Sport06.01.2024
Радослав Цонев,

Бившият играч на Левски и доскорошен такъв на Арда – Радослав Цонев – коментира бъдещето си пред „Мач Телеграф”. Той заяви, че столичани никога няма да бъдат затворена страница за него и брат му.

„Лично за себе си и моето представяне не мога да давам оценка. Доволен съм, че участвах през всички мачове от есенния дял и бях здрав. Бях на разположение на треньора и ръководството. Тях трябва да питате за оценка. До моето напускане от Арда се стигна, защото ръководството и аз решихме, че ще е по-добре за мен да съм свободен агент и да разтрогна договора си. Сега ще се опитам да намеря друг отбор, където да се чувствам щастлив и добре. Разбрахме се и не е имало разправии. Всичко беше нормално и им благодаря за коректността. Към мен има няколко запитвания, но на този етап мисля да изчакам и тогава да взема правилното решение. Има интерес и от чужбина, и от България. Ще преценя къде да продължа. Много зависи какви ще са условията. Искам да се чувствам добре и да са доволни и от бъдещия ми клуб”, започна той.

„Като най-силен двубой от есента не мога да преценя кой точно трябва да бъде. Може би в някоя среща, когато и аз съм играл и съм помогнал на тима с асистенция или гол. А когато съм играл и сме загубили значи двубоя за мен е бил от слабите. Все пак футболът не е индивидуален спорт и трудно може да се определи точно коя среща е най-силна. С Александър Тунчев се разбирахме добре. Той е добър треньор. Пожелах му успех, а и той се държеше добре с мен. Той е коректен”, продължи Цонев.

„В Левски бих се върнал! Не е затворена страница за мен! Все пак това е отборът, в който съм израснал. И аз и брат ми сме левскари и „Георги Аспарухов” винаги е било любимо място за нас. Колкото до брат ми и той е добре и сме постоянно заедно. И той е в София и е свободен агент. Тренираме заедно. През свободното ми време обичам да прекарвам време с приятели и семейството ми. Гледам да споделям повече време с тях, защото през сезона няма особено много възможности”, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ