Краси Костов: Феновете във Враца заслужават Ботев да остане в елита

7 Dni Sport06.01.2024
Screenshot 2024-01-06 at 9.54.19

Капитанът на Ботев Враца – Красимир Костов – сподели мнението си за представянето на отбора през 2023 година и очакванията си за 2024 година. Ето какво каза той в интервю за колегите от „Мач Телеграф“.

Каква ви е оценката за представянето на отбора?

– Честно казано откъм точков актив със сигурност не е това, което ни се искаше и заслужавахме. След идването на Христо Янев, мисля че отборът заигра много добър футбол, но за съжаление загубихме доста мачове, в които бяхме по-добри и заслужавахме да спечелим или поне да не загубим! Надявам се през пролетта нещата да изглеждат по по-различен начин.

Кое е събитието на годината?

– Не мога да определя нещо конкретно, надявам се занапред да има още повече положителни събития, които да коментираме и да вървим напред и нагоре. Феновете на футбола в България имат нужда от това.

Коя е личността на годината?

– Като личност на годината бих посочил Илиан Илиев. Вижда се плодът от неговата работа през годините в Черно море и тима е лидер в класирането. „Моряците“ посрещнаха за първи път в историята си Нова година като лидери в първенството.

Какво очаквате от 2024 година?

– През 2024-та си пожелавам да гледаме един по-силен и побеждаващ Ботев Враца. Имаме нужда от точки, за да успеем да се спасим. Враца е футболен град и феновете заслужават да гледат отбора си в елита на страната. Желая на всички здраве, късмет и успехи през годината!

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Красимир Костов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ