Светослав Вуцов в ЦСКА. Венцеслав Стефанов се намеси, сложи хартийка на масата, играча се разписа.

7 Dni Sport04.01.2024
Славия - Левски, Светослав Вуцов

Светослав Вуцов преподписа със Славия. Договорът на вратаря изтичаше на 30 юни. Стражът и ръководството на белите се разбраха за удължаването му с още една година. Така новият контракт ще е в сила до лятото на 2025-а. През есента Вуцов лекуваше контузия, но се завърна под рамката. Имаше вероятност той да напусне, но все пак ще продължи със столичани. ЦСКА имаше интерес към играча.

„Преподписах със Славия. Договорът ми вече е до юни 2025 година. Всичко е уточнено. Имам вратичка при добра оферта да се преговаря. В контракта ми има и откупна клауза“, каза пред „BgDerby.com“ стража.

Той бе попаднал в полезрението на доста европейски отбори, но през април миналата година се подложи на операция и тя го извади за известно време извън строя. През това време Славия разчиташе на Николай Кръстев и ветерана Георги Петков. Силните изяви на Светослав Вуцов логично му бяха донесли и място в националния отбор на България.

Белите започват подготовка на 10 януари (сряда). Първата тренировка е насрочена за 15:00 часа. Седмица по-късно – на 17 януари отборът тръгва за лагер в Турция. В курорта Сиде възпитаниците на Златомир Загорчич ще останат 22 дни.

В първите дни в Турция се очаква да дойдат трима чуждестранни футболисти, които ще изкарат проби. Става въпрос за сенегалец, французин и грузинец. Заги работи усилено по селекцията, като се надява на 4-5 попълнения. Засега опцията за връщане на Радослав Кирилов е в застой. Ще се търси централен нападател и краен защитник. Това са приоритети в зимната селекция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ