Анелия Г. Атанасова: Ще си изплюя камъчето за Слави Т. Трифонов, един път му се е паднало на човека

7 Dni Sport03.01.2024
Screenshot 2024-01-03 at 14.10.32

Гостуване на певицата Анелия в „Шоуто на Слави“ от 2003-та година се върти с пълна сила и много се коментира. Става въпрос за първо гостуване на красавицата пред толкова голяма телевизионна аудитория.

Слави Трифонов си позволява да направи импровизация, след като помоли певицата да изпее любимата си народна песен я помоли да изпеят и хита ѝ „Погледни ме в очите“ заедно. През цялото време водещия я гледа в очите, както се пее и в песента. Тя го закача на няколко пъти с реплики.

„Един път му се е паднало на човека“, казва певицата след като Годжи пуска реплика и успява да ги разсмее преди да запеят песента. Певицата пее, а Слави Трифонов я гледа и се включва във втората част. Музиката на „Ку-ку бенд“ прави така, че да звучи още по-прекасно цялото изпълнение.

След песента Слави Трфонов ѝ казва: „През цялото време съм те гледал в очите. През цялото време, да не кажеш после, погледни ме в очите и кажи. Всичко, само дето не съм казал думите, но сега трябва да се опознаем повече, сега не мога изведнъж.“ Анелия се разсмива и после в процеса на разговор разкрива, че има човек до себе си, който я обича и тя го обича и се извини шеговите на Слави.

Снимка: Скрийншот на видео от епизода на Слави Трифонов, в който му гостува Анелия


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ