ЦСКА вади подробности за новия стадион, модерна и мощна „Българска армия“

7 Dni Sport02.01.2024
Стадион "Българска армия",

ЦСКА ще обяви кои са следващите стъпки към реконструкцията на стадион „Българска армия“ в средата на месеца. След последния официален мач на съоръжението в настоящия му вид – 0:1 срещу Лудогорец на 10 декември, до края на годината основна задача бе изнасянето на огромно количество инвентар.

Тези дейности ще продължат и в началото на новата година, но по-голямата част от тях е приключена, включително и преместването на артефактите от музея на спортната слава.

В следващите дни предстои избор на изпълнител на събарянето на стадиона, а най-вероятно след като се случи това, от „Армията“ ще излязат и с официална информация за постигнатия напредък.

Реконструкцията на съоръжението ще продължи поне две години, а реалистичният развой е ЦСКА да се завърне у дома през лятото на 2026-а. Дотогава тимът ще играе домакинските си срещи на „Васил Левски“. Все още няма яснота дали след преместването ще има промяна в цените на билетите.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ