Александра Фейгин „леденото момиче“ от „Игри на волята“ – сезон 4: Време е да ви кажа истината

7 Dni Sport31.12.2023
Screenshot 2023-12-31 at 18.18.02

Изключително трудна е била 2023-а година за Александра Фейгин, призна пред „Nova News“ състезателката по фигурно пързаляне. Тя сподели още, че е успяла да преодолее предизвикателствата.

„Надявам се през новата година да съм още по-успешна, да имам повече мотивация, желание и съответно да постигам моите цели и мечти. Успях след доста труден момент да се взема в ръце и отново да започна да работя и да възвърна форма”, разказа в „Социална мрежа“ Александра Фейгин.

Наскоро тя спечели бронзов медал на турнира по фигурно пързаляне в Ница и това и дава надежди, че ще стане още по-добра и по-стабилна.

„Затова трябва още много работа и мотивация. И желание. Трудно е да кажа какво да очакват хората от мен през 2024 година. Ще се постарая да дам всичко от себе си, да работя повече, за да мога да представям България на още по-голямо и високо ниво”, допълни Фейгин, която не спира да тренира и по време на празниците, тъй като на 5 януари заминава за европейско първенство.

Снимка: От Официалната Инстаграм страница на Александра Фейгин


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ