Аспарух Никодимов: 2024-та може да е отправна за бъдещето на ЦСКА! Ремонтът на “Армията” и титла ще изкачат клуба на следващото ниво

7 Dni Sport30.12.2023
ЦСКА - Локомотив София, Отбор

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА – Аспарух Никодимов сподели своите очакавания за нещата свързани с клуба през предстоящата година и отправи своите новогодишни пожелания.

„На първо място пожелавам на всички здраве, това е най-важното. А после вече всеки да си гони сбъдването на целите и мечтите. Всички цесекари искаме да видим отбора най-сетне отново на върха, но това си зависи и от хората в клуба. Публиката винаги дава всичко от себе си в своята подкрепа. Ако футболистите и ръководството също започнат да дават толкова, нещата ще се получат. Страхотно ще е и да започне строежът на новия стадион, което също много дълги години се чакаше от феновете. Ремонтът на „Армията“ и спечелването на титлата могат да са основополагащи за развитието на целия клуб и преминаването му на следващото ниво. И както едното изглежда, че ще се случи, така трябва и другото. Стадионът си е стадион, но нали на него трябва някой да играе, да носи удоволствие на хората. Стига сме се задоволявали с посредствени футболисти.

ЦСКА трябва да заиграе като шампион. Крайно време е. Не може толкова години поред да има все един и същи шампион, както ЦСКА през 50-те. В един момент трябва да изпаднеш от трона. Това е необходимо да се случи и с Лудогорец, и то още тази година.

Надявам се да има промяна и в БФС и да спре да се бута този или онзи. Затова 2024-та може да е отправна за бъдещето на ЦСКА със започването на ремонта на стадиона и спечелването на титлата. Пожелавам им го“, заяви Паро пред „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ