Предложения за подписа на Хосе Кордоба постъпиха в Левски, обсъждат се

7 Dni Sport27.12.2023
Левски - ПАОК, Георги Миланов, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг

Ръководството на Левски разглежда две оферти за централния защитник Хосе Кордоба.

В родината на бранителя Панама твърдят, че едната от тях е от турския гранд Бешикташ. Има предложение и от Ростов. Появиха се информации, че играча е в полезрението още на Айнтрахт и Панатинайкос. От тях обаче оферти няма, твърдят в Панама.

Германците отлично познават качествата на Кордоба от плейофите за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. В края на август двата тима се сблъскаха в тях, а Айнтрахт продължи след 1:1 на „Васил Левски“ и победа с 2:0 на реванша във Франкфурт.

В турските медии пише, че Бешикташ е готов да извади 3 милиона евро за правата на Хосе. Ако това се случи, то Левски ще използва сумата, както за да погаси част от дълговете си към НАП, така и да финансира входящи трансфери. Тимът има нужда от подсилване във всички зони. До момента обаче сините не са близо до нито едно ново попълнение. А треньорът Николай Костов иска селекцията да бъде приключена бързо и да бъдат привлечени играчите, които са му нужни.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ