ФК ЦСКА 1948 продава Георги Русев в отбора на Сион, прибира над 1 млн. лева в касата си

7 Dni Sport24.12.2023
Сърбия - България, Георги Русев

ФК ЦСКА 1948 ще прибере повече от 1 милион лева от трансфера на национала Георги Русев в швейцарския Сион, съобщават колегите от „БЛИЦ“. За сделката между двата клуба се говори от няколко дни.

Играчът изглежда вече е договорил личните си условия с клуба, който в момента е лидер във втора дивизия на швейцарския футбол заради по-добра голова разлика пред Тун.

Очаква се сделката между Сион и ФК ЦСКА 1948 да бъде обявена всеки момент, а българският клуб ще получи 530 000 евро от трансфера.

Георги Русев играе за „червените“ от лятото на 2020 г., когато беше привлечен от столичния Септември. Той има опит в чужбина, където играл за юношите на Елче, втория тим на Хетафе и Елче Илиситано.

От началото на сезона националът изигра 23 мача във всички турнири за ФК ЦСКА 1948, като в тях има общо седем гола и пет асистенции. На 19 ноември вкара първото си попадение за националния отбор при равенството 2:2 със Сърбия в европейска квалификация.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ