Тази жена разказа всичко за Благой Георгиев! Джизъс, утре няма ли да те е срам на улицата…

1

Тази Коледа и Нова година искам да ми е спокойно и уютно, с Благо не ми беше! Всичко беше с напрежение! Колкото и да се опитвах с украса и всичко останало, просто го нямаше семейния уют! Това споделя бившата на Благой Георгиев Поли пред „България днес“.

„Тази година избрах да съм вкъщи. Искам да ми е спокойно и да си почина, защото през последните месеци рядко ми се случва. На Бъдни вечер ще работя до 16.00 часа и след това ще се съберем семейно при майка ми, а Нова година ще прекарам с брат ми и приятелката му.“, разказва Поли пред „България днес“, докато беше в Австрия с приятелка на предпразнична ваканция за няколко дни.

„Просто с него не бях щастлива, дори и по празниците. Миналата Коледа с Благо си бяхме вкъщи с децата, ходихме на гости и при родителите му за вечеря! Бяхме на вилата и при моята майка!

Тази година Поли ще прекара Бъдни Вечер със семейството си. Красавицата поема задачата да украси семейният дом, а майка й ще сготви.

„Обикновено мама готви всичко, аз помагам ! Подреждаме масата заедно, аз обичам да украсявам и да се занимавам с Коледната украса като цяло. Готвим само постно. В нашето семейство винаги сме спазвали традицията. А на мен това е един от любимите ми дни, защото не съм любителка на месото като цяло.“, споделя Поли, която иска да открие собствена модна линия в скоро време

„Когато бях малка този ден беше много по-вълнуващ. С брат ми чакахме дядо Коледа, нямахме търпение за подаръците. С годините вече подаръците станаха различни и сега се радваме на празника, че сме заедно и всички сме здрави!“, разказват красавицата.
На въпроса дали има някой до себе си, Поли отвърна, че не иска да си губи времето с некачествени мъже.

„Ще видим от новата година какво ще се случи, но това е Божа работа. Работя много и нямам време за нищо в момента колкото и да ми се иска. Не желая да си губя времето с некачествени мъже, затова наблягам на работата!“, категорична е бившата изгора на Джисъза.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ