Трус в Лудогорец след аферата с кокаина! Никой не смее да звънне на братя Домусчиеви

Лудогорец, Георги Домусчиев, Кирил Домусчиев

Трусът в Лудогорец покрай арестувания кораб „Верила“ на босовете Георги и Кирил Домусчиеви е тотален, научи 7DniSport.bg.

На практика в момента клубът е „замръзнал“, тъй като никой няма достъп до двамата олигарси, а и едва ли някой ще посмее да ги пита за футболни проблеми.

Междувременно петима души са задържани от ирландските власти във връзка с кокаина, намерен на борда на кораба „Верила“. От МВР уточниха за БНТ, че петимата са български граждани от екипажа на кораба на братя Домусчиеви.

Половин тон кокаин беше открит на борда на кораба „Верила“, който бе задържан в сряда в ирландско пристанище. Екипажът е от 17 българи и един украинец.

Българският кораб „Верила“, собственост на Параходство „Български морски флот“ на Домусчиеви, е задържан в ирландското пристанище Фойнс и местните власти го разследват за трафик на наркотици. Корабът е за насипни товари. Превозвал е зърно от Канада за Ирландия. На 8 декември е отплавал от канадското пристанище Хамилтън.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ