Билал Бари продължава да се подготвя за завръщането си на “Герена”

7 Dni Sport22.12.2023
Лудогорец - Левски, Ивелин Попов, Билал Бари

Нападателят на Левски – Билал Бари, се готви усилено за завръщането си на терена.

Французинът с марокански корени публикува видео в една от социалните мрежи, в което тренира във фитнеса. От него се вижда, че той натоварва максимално оперираното си дясно коляно. Играчът дори е сменил визията си, като вече е с гола глава.

Бари не е играл от септември 2022 г., когато получи контузия в навечерието на дербито с ЦСКА. След това той претърпя няколко хирургически интервенции, а завръщането му все се отлагаше.

Сега нападателят ще стартира зимната подготовка наравно със своите съотборници, като преди това отново ще премине през допълнителни изследвания. Сините се събират на 11 януари, а три дни по-късно заминават за същинската си работа в Турция. Бари пристигна в Левски в началото на 2021 година от Монтана, като началото му на „Герена“ бе трудно, но постепенно се превърна в любимец на феновете. До момента с екипа на сините 25-годишният играч има 63 мача във всички турнири, в които вкара 13 гола.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ