И от „Армията“ скочиха на Суперлигата

ЦСКА - Етър, Матиас Фаетон, Християн Петров

ЦСКА също изрази официална позиция по нашумялата тема със създаването на новия турнир Суперлига. Припомняме, че против него вече се обяви ЦСКА 1948, като сега и тимът от „Българска армия“ излезе със съобщение на клубния си сайт.

Ето какво написаха от ЦСКА:

ПФК ЦСКА София, като активен член с право на глас в Европейската клубна асоциация (EСA) от няколко години, подкрепя напълно становището на ЕCА срещу днешното решение на Европейския съд. С него на практика се отменят рестрикциите и се позволява идеята за Суперлига отново да се реализира.

„Клубът ни е солидарен с членовете на голямото европейско футболно семейство и по никакъв начин не одобрява проекта за т.нар. Суперлига. Ние оставаме 100% ангажирани да работим чрез EСA заедно, за да поддържаме ценностите, които определят и помагат за развитието на европейския футбол. Това ще бъде постигнато единствено чрез силното партньорство, което ЕСА има с УЕФА.“

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ