Ръководството на Лудогорец предлага нов договор на капитана Антон Недялков

7 Dni Sport20.12.2023
Лудогорец - ЦСКА, Маурисио Гарсес, Антон Недялков

Ръководството на Лудогорец ще предложи нов договор на един от най-верните си играчи – капитана Антон Недялков. Настоящият контракт на левия бек изтича през юни догодина. Националът преподписа през пролетта на 2022-а за 24 месеца.

Антон Недялков се присъедини към орлите през юли 2018-а. Тогава парафира за 4 лета. Напоследък обаче бе преследван от поредица от контузии и бе извън строя. Тази есен се завърна, като игра и за националния отбор, но преди седмица претърпя операция от херния в Португалия.

Очакванията са крайният бранител, който може да бъде използван и като централен, да е готов за мачовете със Сервет от Лигата на конференциите на 15 и 22 февруари.

Недялков ще пропусне началото на подготовката, но ще лети с тима за Анталия, като в първо ще се готви индивидуално.

От години левият бек е без алтернатива в Разград и в момента е най-дълго задържалият се футболист.

Очаква се в началото на 2024 година двете страни да седнат на масата за преговори и през пролетта играчът да удължи контракта си. С изтичащ договор е още един български футболист – Спас Делев. За него все още няма яснота дали ще остане. През септември той стана на 34 години.

През зимата се очаква Лудогорец да се раздели с централния защитник Игор Пластун. Той не попада в плановете на Георги Дерменджиев и ръководството ще се опита да му намери нов отбор, където да го трансферира, за да изкара някакви пари от него. Очакваше се, че и Серджио Падт ще напусне през зимата в посока Нидерландия. Съпругата му иска семейството да се върне в Ниската земя, но засега Лудогорец не е намерил нов страж. Интересното е, че жената на Падт живее във Варна, а не в Разград.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ