Отбор от Бундеслигата изпрати хора в Разград, искат класата на Лудогорец, плащат милиони

7 Dni Sport15.12.2023
Лудогорец - Нордселанд,

Един от традиционните германски клубове – Борусия Мьонхенгладбах – прати свой човек в Разград. Датските медии разкриват, че целта на неговото посещение в България са Ибрахим Осман от Нордселанд, както и футболист на Лудогорец, чието име не се споменава.

Мениджърът на Гладбах Роланд Варкус дори призна за своето посещение. „Ние постоянно държим пазара под око и наблюдаваме различни футболисти. Трябва да сме подготвени за всичко”, коментира Варкус.

Ибрахим Осман е на 19 години, като през този сезон има 17 мача и 2 гола. Колкото до футболиста на Лудогорец, който Борусия Мьонхенгладбах, не е трудно да се предположи, че става дума за някого измежду Якуб Пьотровски и Бърнард Текпетей. И двамата са играли в Германия.

Полският национал е играл във Фортуна Дюселдорф, като именно от този клуб бе купен от Лудогорец. Текпетей е юноша на Шалке, като е играл още за Падерборн и Фортуна Дюселдорф.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ