„Левски на левскарите“ събра 450 подписа за акциите на клуба за един ден

IMG_2507

Миноритарният собственик на Левски – „Левски на левскарите“, съобщи, че за един ден са събрани 450 подписа за това всички акции на клуба да станат собственост на феновете. Вчера Тръст „Синя България“ прехвърли своите близо 10% от акциите на „сините“ към Сдружението.

„Скъпи левскари,

Вчера дадохме старт на подписка, с която целим да съберем максимално широка обществена подкрепа за това Левски да се върне на истински му собственици – неговите привърженици.

До края на вчерашния ден сме събрали 450 подписа и продължаваме активно да търсим подкрепа от всички левскари в страната и чужбина.

Подписи се събират в офиса на Сдружението на „Герена“ като повече информация можете да получите на телефон 0897557720.

Заедно с физическата подписка, стартирахме и онлайн петиция на сайта peticiq.com, където също можете да ни подкрепите – https://www.peticiq.com/levski

Малко по-късно очаквайте и бланка, която можете да разпечатате, попълните и ни изпратите сканирана на имейл [email protected].

Искрено се надяваме, че хиляди привърженици ще повярват, че всички заедно имаме силите да вземем съдбата на любимия си клуб в свои ръце и като една зряла общност да установим демократичен модел на управление, където чрез гласуване да избираме ръководството на любимия ни Левски.

Само Левски! Горд и независим!“, написаха от Сдружението „Левски на левскарите“.

Автор: „Спортал“
Снимка: Официална „Фейсбук“ страница на „Левски на левскарите“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ