Славия си хареса вратаря на Марек Дупница – Константин Костадинов

7 Dni Sport14.12.2023
Славия - ЦСКА, Златомир Загорчич

Славия си хареса вратаря на Марек Константин Костадинов, пишат колегите от „Новспорт“.

Белите разполагат в момента под рамката със Светослав Вуцов и Николай Кръстев, като първият се завърна сравнително наскоро в игра, след като дълго време лекуваше травма. Продажба на Вуцов през зимата обаче е сериозна опция пред белите, тъй като към него има голям интерес от чужбина. Отделно, договорът на Светльо е до лятото и засега няма индикации да преподпише. В състава е още и 47-годишният ветеран Георги Петков, който наскоро попадна в групата за мача с ЦСКА за купата.

Константин Костадинов е на 21 години, като е един от най-добрите вратари във Втора лига. Той е допуснал 16 попадения за 20-те мача, които е изиграл до момента във втория ешелон. Освен това младият страж има на сметката си и внушителните 13 сухи мрежи под рамката за дупничани. Той е продукт на школата на Септември София, а освен това е бил и в академията на Марек.

Славия започва зимна подготовка на 10 януари и не е изключено роденият през 2002 година страж на дупничани да се яви за първата тренировка в „Овча купел“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ