Християн Петров: Имаме най-добрата публика в България

ЦСКА - Лудогорец, Стадион "Българска армия",

Християн Петров остава последният футболист на ЦСКА вкарал на „Българска армия“. „Червените“ загубиха от Лудогорец в днешното историческо дерби, което отбеляза последния мач на стадиона преди реконструкцията му.

„Мисля, че не показахме добро лице днес. Равностоен мач, имахме нашите възможности и в края малшанс да ни отбележат гол“, сподели Петров.

„Нормално е да усещаш леко напрежение, но ние сме професионалисти и се справяме. Нормално е да има напрежение в такива мачове“, каза още той.

„Доста късен гол, да. Не сме видяли гола и не сме го коментирали. Щом има гол, значи има грешка и преди това“, допълни младокът.

„Уникално, няма две мнения по въпроса. Най-добрата публика в България, можем само да им благодарим“, коментира Християн Петров атмосферата.

„За това нещо се радвам, но с горчилка, че в последния мач на „Армията“ не успяхме да вземем трите точки срещу най-големия ни съперник Лудогорец“, завърши той.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ