Наско П. Сираков последва своя добър приятел Борислав Б. Михайлов, подава оставка

7 Dni Sport07.12.2023
Наско Сираков,

„Ясно е, че около „Герена“ се надига нова вълна на недоволство и също така е ясно, че Наско Сираков вече очаква да го сполети съдбата на приятеля му от 40 години Боби Михайлов. И то по подобен начин, с протестни действия извън виртуалното пространство, но вече на друго ниво.

Напарфюмираните обяснения, че най-важния мач е с НАП, че предстоят само добри новини, че новата емисия акции ще оправи нещата, вече не работят. Както се казва, играта свърши. Остава само сега Борислав Михайлов да каже – ама братле, а ти не искаш ли хората да те запомнят с добро.

Футболната общественост принуди Боби да се махне, без идея кой ще е следващият, защото по-зле от това не може да бъде. Подобно е и със Сираков и Левски. Вече въпрос на далновидност е дали Наско иска да види около „Герена“ това, което видя Боби около националния стадион.

Тези хора изобщо нямат чувство за достатъчност и никой не им е виновен за това, че се провалиха. Липсва им усещането за провал, а нямат и морал.“

Автор: Желю Станков / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ