Шльонск Вроцлав иска да привлече Симеон Петров от ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport05.12.2023
Пирин Благоевград - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Лидерът в полското първенство Шльонск Вроцлав иска да привлече централния защитник на ФК ЦСКА 1948 и национал на България Симеон Петров.

Това обяви спортният директор на поляците Давид Балда.

Шефът на Шльонск е категоричен, че клубът няма да продава основните си футболисти, а напротив – ще се подсили с нови попълнения.

“Ние проявяваме интерес към двамата български футболисти, но в момента тези трансфери не са близо до завършване. Това са някои от играчите, които са в нашия списък с интереси“, каза Балда, визирайки Симеон Петров и Росен Божинов, който се подвизава в дублиращия тим.

Наскоро Петров подписа нов четиригодишен договор с “червените”, но според информации в полската преса откупната му клауза няма да представлява проблем за лидера в местното първенство. В кариерата си националът е играл и за Струмска слава Радомир.

Любопитното е, че в последните няколко мача той не е титуляр във ФК ЦСКА 1948, където двойка централни защитници са Емил Виячки и Елитон.

Автор: „Котаспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ